2e leerjaar

Juf Tine

Hallo, ik ben Tine Van Poeck. Samen met Tom en onze kinderen( Lola, Susan en Pim), woon ik aan de rand van Sint-Niklaas. Ik hou van sporten en lekker eten.

Ik ben al meer dan 5 jaar de juf van het tweede leerjaar en ik doe het nog steeds heel graag. Ik hou ervan om mijn kindjes in de klas nieuwe dingen te leren en samen te ontdekken. Ik probeer op een speelse, maar zinvolle manier de lessen aan te pakken.

Juf Machteld

Hallo, ik ben juf Machteld, mijn vriend heet Koen. Ik woon samen met mijn zoon Wietse, onze hond Biel,poes Mees en 2 kippen in Temse. Ik ben graag buiten, vooral in mijn tuin en moestuin en verwerk de verse groenten dan in mijn keuken. Ik hou van sporten (lopen,tennis,wandelen) en ga graag op reis.

In de klas

In het tweede leerjaar leren we tellen tot 100 en komen de maaltafels aan bod. We maken kennis met de hoofdletters en we lezen heel veel.
Daarnaast ontdekken we ook de verschillende beroepen en gaan we naar de bakker. We brengen een bezoekje aan het rustoord, waar we dansen, zingen en toneel spelen. Wil je meer zien? Bekijk dan zeker onze foto’s!

Links