2e leerjaar

Juf Laura

Hallo iedereen. Mijn naam is Laura Raes en ik woon samen met mijn vriend in Steendorp. Stiekem moet ik toegeven dat ik toch wel altijd uitkijk naar het einde van de grote vakantie omdat ik dan jarig ben 
 
Toen ik in het eerste leerjaar zat, zei ik: ‘Ik wil juf worden.’, dat is nooit veranderd. Ik geef ondertussen al 6 jaar les en ik doe het nog steeds even graag. Ik vind het geweldig om de kinderen elke dag te zien groeien en samen nieuwe dingen te ontdekken.

Juf Kim

Ik ben juf Kim en dit schooljaar geef ik les aan de kinderen van 2A. Wist je dat een flamingo de vorm heeft van een 2? Daarom zie je in onze klas overal flamingo’s. Samen met Tom, onze kinderen Nand en Nell en onze hond Suzie woon ik in Temse. Wandelen, fietsen en uitstapjes maken met mijn gezin vind ik heel leuk. Mijn hobby is haken. Dat brengt me altijd tot rust. Ik hou ook van foto’s maken. Op de Facebookpagina van de klas zullen er dan ook veel foto’s verschijnen. Samen maken we er een fijn schooljaar van!

In de klas

In het tweede leerjaar leren we tellen tot 100 en komen de maaltafels aan bod. We maken kennis met de hoofdletters en we lezen heel veel.
Daarnaast ontdekken we ook de verschillende beroepen en gaan we naar de bakker. We brengen een bezoekje aan het rustoord, waar we dansen, zingen en toneel spelen. Wil je meer zien? Bekijk dan zeker onze foto’s!

Links