Ouderraad

De Heilig Hart school is niet alleen een school met een hart voor alle kinderen, maar ook de ouders worden niet vergeten. De ouderraad van onze school is een team van enthousiaste mensen die het hele jaar door klaar staan voor de kids, maar ook een aanspreekpunt zijn voor alle ouders.

Momenteel staan er 8 mama’s en 4 papa’s altijd klaar om te helpen, te luisteren en UW ideeën door te spelen naar de school. Zij worden bijgestaan door 2 kleuterjuffen en 2 juffen van de lagere school, onder het toeziend oog van meneer directeur.

Elk schooljaar komt de ouderraad een 5-tal keer samen om de verschillende activiteiten te plannen die op school doorgaan, zoals: de sneukeltocht, de kerstmarkt, de spaghetti-avond, het schoolfeest, de oudercafé’s, de pannenkoekenbak, de koffiestop, enzovoort…

In verschillende werkgroepjes worden al deze activiteiten dan verder besproken en uitgewerkt, om op die manier u en uw kinderen een aangenaam schooljaar aan te bieden, boordevol leuke evenementen.

Zoals u onderaan kan zien, hebben we in bijna elke klas wel een vertegenwoordiger van de ouderraad, die u steeds kan aanspreken voor al uw vragen, opmerkingen en eigen ideetjes…

Wij zijn ook steeds op zoek naar mensen die op hun beurt wel willen helpen op allerlei activiteiten, maar liever niet in de ouderraad zelf zetelen. Dit mag u zeker doorgeven!

Mensen die wél interesse hebben om enkele keren per jaar samen te komen en deel uit te maken van een enthousiast team mama’s en papa’s, zijn uiteraard steeds welkom en mogen ook dit doorgeven. U wordt dan uitgenodigd op onze volgende vergadering!

Leden van de ouderraad

De ouderraad van de Heilig Hartschool bestaat op dit moment uit:

Voorzitster – Danielle De Gendt (mama van Staf)
Penningmeester-  Klaartje Muylaert (mama van Fien en Lucie)
Secretaris – Jana De Reu (mama van Helena)
Stephanie Steels (mama van Lars, Mats en Ella)
Stephanie De Gendt (mama van Sem)
Rukiye Yilmaz (mama van Semih, Kerim en Akif)
Katie Berben (mama van Wout en Nand)
Ann Uytdenhouwen (mama van Nore)
Chris Lyssens (papa van Brecht)
Johan Nees (papa van Lucas)
Nicky Van Haver (papa van Marie)
Wim Van Camp (papa van Stan)
Juf Veerle, Juf Sielke, Juf Tine, Juf Nele en Directeur Peter

Activiteiten:

U kan onze activiteiten altijd terugvinden in het schoolkrantje ‘Van Harte’, via de briefjes die de kinderen meekrijgen of via de website en Facebook pagina van de school.

Deze data kan u alvast aanstippen in uw agenda:

29/08/2016: Open klasdag voor alle kleuters en het 1ste leerjaar
02/09/2016: Eerste vergadering OR
21/09/2016: Oudercafé 08u15 – 09u30 + invullen van schooltoelage indien gewenst
24/09/2016: Rommelmarkt/Car Wash van 09u00 – 13u00
16/12/2016: Vredesmarkt
11/03/2017: Spaghetti – avond
13/05/2017: Schoolfeest