5e leerjaar

Juf Nele

Ik ben Nele Van Gotha. Ik ben geboren op 2 april 1983 in Gent. Als kind wou ik altijd al juf worden, en op 30 juni 2004 werd deze droom werkelijkheid toen ik afstudeerde aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Ik stond sindsdien verschillende jaren in het eerste leerjaar, het tweede, het derde en het vijfde.

Het doet me telkens veel plezier als kinderen met een lach naar de klas komen, als ze me verrassen met een mooie tekening of een briefje, als ze spontaan een knuffel komen geven, als ze na veel oefenen plots roepen “Ik snap het!!”, als ze na een fijne babbel hun tranen drogen, als ze in het dorp mijn naam roepen en hevig beginnen wuiven…

Ik ben gehuwd met Daan, samen hebben we 3 schatten van kinderen: Kaat (°2010), Ewout (°2013) en Nore (°2016). Ik woon met mijn gezin in Temse.
Elke woensdagavond kun je mij terugvinden tussen de violisten van het Oost-Vlaams Symfonisch Orkest.

Juf Vicky

Hallo, ik ben juf Vicky. Ik woon met mijn man Andy in Kallo.

Samen hebben wij 2 kindjes, Lukas en Lauren.

Lukas zit in het eerste leerjaar en Lauren gaat naar de derde kleuterklas.

Ik hou van lekker koken, spannende boeken lezen, luisteren naar goede muziek en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ik geniet van weekendjes weg en op reis gaan. Twee avonden per week doe ik aan thaiboks samen met mijn zus.

Juf Tanny

Hallo allemaal, ik ben juf Tanny. Al van kleins af aan had ik de droom om leerkracht te worden. Dat deze droom in vervulling is gegaan, daar ben ik heel blij mee. Dit schooljaar ga ik een nieuwe uitdaging aan als zorgjuf en juf in het vijfde leerjaar op vrijdag. Naast juf in de lagere school, ben ik ook nog leerkracht in het middelbaar. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of volg ik een spannende serie op de televisie. En soms kan je me ook wel eens terugvinden in de fitness.

Ik kijk uit naar een fijn schooljaar waar ik samen met de leerlingen leuke en leerrijke momenten zal beleven.

In de klas

We kijken alvast uit naar de eerste Franse les in september. We leren over het heelal in oktober en worden vampieren en zombies in november. In december filmen we ons zelfgemaakte reclamespotje. In januari schrijven we zelf een sprookje dat we voorlezen aan het eerste leerjaar. Rond de campagne van Broederlijke Delen in februari knutselen we met kosteloos maar waardevol materiaal en tijdens de jeugdboekenweek in maart beelden we een prentenboek uit. In april gaan we op bosklas naar Spa. In mei fietsen we naar de Roomacker en dansen we op het podium tijdens het schoolfeest. Tot slot gaan we in juni op schoolreis, een welverdiende, ontspannende uitstap na het harde werk van de grote proevenperiode.

Belangrijk om te weten:

Infoavond: dinsdag 6 september 2016 om 19.30 uur
Bosklas in Spa: 27 – 31 maart 2017

Leuk om te weten:

Facebook: Vijfde heilig hart Temse
(Enkel ouders van de kinderen van het vijfde leerjaar worden als vriend geaccepteerd.)

Interessante websites:

Huiswerk en oefeningen op:

www.bingel.be
www.kweetet.be
www.educatief.diekeure.be/mundoleerling