Directie

Directeur Peter

Ik ben Peter Van Cleemput.

Sinds 1 september 2013 ben ik directeur op de Heilig Hartschool.
Daarvoor heb ik ongeveer 15 jaar les gegeven in het zesde leerjaar. Na enkele jaren in het vierde en vijfde leerjaar werd ik zorgcoördinator.

Oplossingen zoeken en kinderen steeds opnieuw kansen geven vind ik heel boeiend.

Als ik niet op school ben kan je me thuis vinden.
Daar woon ik samen met mijn vrouw Hanna ( uit Finland ) en onze drie dochters: Vivian, Saara en Jessica.

In mijn weinige vrije tijd geniet ik van lekker eten en drinken, een historische serie op TV, uitstapjes in de natuur met de hond (Ilo) of een reisje naar een historische stad. Elke vrijdag kun je me achter mijn trompet vinden in de harmonie om stoom af te blazen. 🙂

Juf Katrijn

Hallo, ik ben Katrijn De Gendt. Ik werk sinds 2003 op onze school als administratief medewerker. Mijn deur van het secretariaat staat altijd open voor eventuele vragen of een babbeltje.

Ik sta in voor de leerlingenadministratie, personeelsadministratie, boekhouding en allerlei administratieve taken. Daarnaast ben ik ook EHBO-verantwoordelijke op onze school. Ik kan met enige fierheid zeggen dat dit mijn droomjob is.

Ik ben getrouwd met Peter (niet mijnheer directeur), samen hebben wij 2 fantastische kinderen, Borre en Febe. Wij hebben 4 prachtige poezen geadopteerd (Jip, Yoda, Eddie en Marylou) waarmee wij veel plezier en knuffelmomenten beleven. Tijdens mijn vrije tijd geef ik turnles aan bij turnkring Rust Roest. Ik ben ook creatief bezig in de hobbyclub van Sompershoek. Ik ben dol op plezier maken en laat mij graag verrassen, ik hou niet van egoïsten en zwartkijkers.