Directie

Directeur Peter

Ik ben Peter Van Cleemput.

Sinds 1 september 2013 ben ik directeur op de Heilig Hartschool. Daarvoor heb ik ongeveer 15 jaar les gegeven in het zesde leerjaar. Na enkele jaren in het vierde en vijfde leerjaar werd ik zorgcoördinator.

Oplossingen zoeken en kinderen steeds opnieuw kansen geven vond ik heel boeiend.

Juf Katrijn

Hallo, ik ben Katrijn De Gendt. Ik werk sinds 2003 op onze school als administratief medewerker. Mijn deur van het secretariaat staat altijd open voor eventuele vragen op alle dagen van de week, behalve maandag en donderdag (dan werk ik op 2 andere scholen binnen onze scholengemeenschap).

Ik sta in voor de leerlingenadministratie, personeelsadministratie, boekhouding en allerlei administratieve taken. Daarnaast ben ik ook EHBO-verantwoordelijke op onze school. Ik kan met enige fierheid zeggen dat dit mijn droomjob is.

Ik ben getrouwd met Peter (niet mijnheer directeur), samen hebben wij 2 fantastische kinderen, Borre en Febe. Wij hebben 4 prachtige poezen geadopteerd (Jip, Yoda, Maya en Marylou) waarmee wij veel plezier en knuffelmomenten beleven. Tijdens mijn vrije tijd geef ik turnles aan meisjes van het derde t.e.m. het zesde leerjaar bij turnkring Rust Roest. Ik ben ook creatief bezig in de hobbyclub van Sompershoek. Ik ben dol op plezier maken en laat mij graag verrassen, ik hou niet van egoïsten en zwartkijkers.