Zorg

Juf Veerle

Hallo, ik ben juf Veerle. Ik woon in Temse met mijn man waar ik al 28 jaar gelukkig mee getrouwd ben. We hebben twee schatten van dochters:  Jolein (25j) woont met haar vriend samen en Lore (23j) woont nog even thuis, ook onze poes Marie maakt deel uit van ons gezinnetje. Ik doe graag aan sport, hou van lekker eten en ga heel graag op reis! Ik geef bijna 30 jaar les. Ik ben al 4 jaar de zorgjuf van de kleuters en put daar heel veel voldoening uit. Ik vind het fantastisch hoe ik de kleutertjes enorm zie evolueren!

Juf Inge

De kinderverzorgster

Juf Melissa

Ik ben Melissa Staut en woon samen met Ken en mijn twee kapoenen (Lotte en Seppe) in Vrasene. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en doe ik Zumba. Ik sta 7 jaar op deze school. De eerste jaren was ik zorgjuf en daarna werd ik juf van de tweede en derde kleuterklas. Ik stond ook enkele jaren in de eerste en tweede kleuterklas. Ik vind het leuk om samen met de kleuters op ontdekking te gaan in de verschillende thema’s en ze op een leuke en speelse manier te laten ontwikkelen. Dit jaar ga ik op ontdekking met de tweede en derde kleuterklas.

Juf Karen

Ik ben Karen Pauwels en woon samen met mijn vriend in Sint-Niklaas.

Ik ben momenteel 7 jaar aan het werk als kleuterleidster. Dit schooljaar neem ik de zorg van de jongste kleuters op mij.
Ook kan je mij op woensdag terugvinden in de groene klas en donderdag in de oranje klas.
Ik hou ervan om kleuters te laten experimenteren en elk op hun eigen tempo verder te laten ontwikkelen.