2e leerjaar

Juf Laura

Hallo iedereen. Mijn naam is Laura en ik woon samen met mijn vriend Lee en onze 2 poezen in Steendorp. Op 13 december 2019 werd ik mama van Camille.

Ik kijk altijd uit naar het einde van de grote vakantie, want ik ben jarig op 31 augustus.

In mijn vrije tijd speel ik toneel, een hobby die in de klas ook zeker van pas komt tijdens de lessen muzo. Ik lees ook heel graag en ik hou van lekker eten.

Toen ik in het eerste leerjaar zat, zei ik: “Ik wil juf worden.”, dat is nooit veranderd. In 2012 ben ik afgestudeerd als juf en ik werk al sinds 2013 hier op school. Ik vind het geweldig om de kinderen elke dag te zien groeien en samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind het echt fijn om te zien hoe spontaan en eerlijk kinderen kunnen zijn.

Dit zal waarschijnlijk een beetje een speciaal schooljaar worden, maar samen gaan we er toch iets fijn van maken.

Juf Kim

Ik ben juf Kim. Wist je dat een flamingo de vorm heeft van een 2? Daarom zie je in onze klas overal flamingo’s. Samen met Tom, onze kinderen Nand en Nell en onze honden Suzie en Swa woon ik in Temse. Wandelen, fietsen en uitstapjes maken met mijn gezin vind ik heel leuk. Mijn hobby is haken. Dat brengt me altijd tot rust. Ik hou ook van foto’s maken. Op de Facebookpagina van de klas zullen er dan ook veel foto’s verschijnen. Samen maken we er een fijn schooljaar van!

Juf Tine

Hallo, ik ben Tine Van Poeck. Samen met Tom en onze kinderen (Lola, Susan en Pim) woon ik aan de rand van Sint-Niklaas. Ik hou van zwemmen en lekker eten.

Ik maak deel uit van het zorgteam en je vindt me vooral in het tweede leerjaar.

 

In de klas

In het tweede leerjaar leren we tellen tot 100 en komen de maaltafels aan bod. We maken kennis met de hoofdletters en we lezen heel veel.
Daarnaast ontdekken we ook de verschillende beroepen en gaan we naar de bakker. We brengen een bezoekje aan het rustoord, waar we dansen, zingen en toneel spelen. Wil je meer zien? Bekijk dan zeker onze foto’s!

Links