2e leerjaar

Juf Kim

Ik ben juf Kim. Wist je dat een flamingo de vorm heeft van een 2? Daarom zie je in onze klas overal flamingo’s. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Temse. Wandelen, fietsen en uitstapjes maken met mijn gezin vind ik heel leuk. Mijn hobby is haken. Dat brengt me altijd tot rust. Ik hou ook van foto’s maken. Op de Facebookpagina van de klas zullen er dan ook veel foto’s verschijnen. Voorlezen in de klas doe ik heel graag. Er zijn zoveel leuke boeken! Samen maken we er een fijn schooljaar van!

Juf Renke

Hallo, ik ben juf Renke. Ik woon in Hamme samen met mijn hondje Lilo. Ik ga graag gaan joggen, inline skaten en zwemmen. Naast het zelf zwemmen, haal ik ook veel voldoening uit het geven van zwemles. Ik hou ervan om me creatief bezig te houden met het maken van kleren door te naaien, breien en haken.

Ik sta nog niet zo lang voor de klas, maar ik vind het geweldig om de kinderen een heleboel bij te leren. Een stralende lach en een boekentas vol enthousiasme geven me veel energie. Die energie ga ik dit schooljaar uitoefenen in het derde leerjaar op maandag, dinsdag en woensdag tot maart. Daarnaast sta ik ook in voor de zorg in het eerste, tweede en derde leerjaar.

In de klas

In het tweede leerjaar leren we rekenen tot 100 en komen de maal -en deeltafels aan bod. We maken kennis met de hoofdletters en lezen veel. Begrijpend lezen en spelling worden steeds belangrijker. Daarnaast ontdekken we verschillende beroepen en duiken we de natuur in om meer te leren over dieren en planten. Een heel schooljaar lang gaan we elke week zwemmen.

Links