Zorg

Juf Melissa

Ik ben Melissa Staut en woon met mijn vriend Bart en onze 5 kids (Lore, Bob, Mia, Lotte en Seppe) in Bornem. Tussendoor ga ik af en toe eens padellen. Ik ga ook graag stappen of iets eten met vrienden, kortom genieten van het leven.

Sinds 2009 mag ik deel uitmaken van het Heilig Hart schoolteam. De eerste jaren was ik zorgjuf en daarna werd ik juf van de tweede en derde kleuterklas. Sinds enkele jaar neem ik terug de zorg op mij.

Ik vind het een leuke uitdaging om te ondersteunen bij de weg die de kleuters afleggen.

juf Lise

Hallo, ik ben juf Lise.

Dit jaar ben ik klasjuf op donderdag in de gele klas en op vrijdag in de oranje klas, daarnaast doe ik ook zorg. Ik kijk ernaar uit om samen met jouw kapoen leuke spelletjes te spelen, verhalen te vertellen, ons te verwonderen over onze eigen mogelijkheden en die van onze klasgenootjes en nog zo veel meer. We gaan dit jaar veel bijleren en vooral veel plezier maken.

Dit jaar start ik de taalzorg in verband met de KOALA test op. Ik kijk ernaar uit om samen me jouw kapoen aan de slag te gaan in de wondere wereld van onze taal. We gaan rijmen, verhalen vertellen, zoeken naar woorden in de klas en op de school, leuke taalspelletjes en nog zo veel meer. Ik kijk er alvast naar uit!