Zorg

Meester Bert

Hallo, ik ben meester Bert. Ilse en ik hebben drie kinderen: Lotte, Bram en Bas. Al eentje is er het huis uit. We hebben ook twee katten, Febelien en Spot. Op mijn oude dagen probeer ik nog te voetballen en fiets ik elke dag naar school. Of toch vier dagen in de week. Ik probeer het leven steeds door een roze bril te zien en heb Bourgondische voorouders, denk ik. Tv hoeft niet voor mij, het nieuws haal ik wel uit de krant. Een wandeling in de natuur maakt mij al gelukkig.

Juf Tine

Hallo, ik ben Tine Van Poeck. Samen met Tom en onze kinderen (Lola, Susan en Pim) woon ik aan de rand van Sint-Niklaas. Ik hou van zwemmen en lekker eten.

Ik maak deel uit van het zorgteam en je vindt me vooral in het tweede leerjaar.

 

Juf Axelle

Hallo, mijn naam is Axelle Vanhove. Ik ben 23 jaar en woon samen met mijn man in de stad Antwerpen. Ik sta momenteel in het eerste leerjaar, waar ik alle kinderen met veel enthousiasme leer lezen, rekenen en schrijven. Buiten de schooluren werk ik in een restaurant en hou ik van reizen. Ondertussen heb ik al meer dan 30 landen gezien en ben ik mijn hart verloren in Zuid-Amerika. Ik hou van avontuur en uitdaging en leer zelf graag bij! Ik hoop mijn kennis en levenslust ook te delen met kinderen en er samen een fantastisch jaar van te maken.

Juf Lien

Hoi, ik ben juf Lien Verbiest. Samen met mijn man, Robby en onze dochtertjes Lune en Liv woon ik in het nabijgelegen Tielrode. Al mijn hele leven ben ik gepassioneerd door gymnastiek. Vroeger beoefende ik dit zelf en ik was ook enkele jaren coach. Maar tegenwoordig volg ik het enkel nog als supporter. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met onze huisdieren en met mijn gezin en familie.

Ik start reeds mijn elfde schooljaar als juf van het vierde leerjaar en dit vind ik nog altijd even boeiend!

juf Fleur

Hallo iedereen,

Mijn naam is Fleur Blommaert. Ik ben 20 jaar dus als gevolg ook de jongste telg van het schoolteam. In juni 2020 studeerde ik af als leerkracht lager onderwijs, maar de studeerkriebels waren nog niet weg. Daarom besloot ik om een extra opleiding als zorgleerkracht te volgen. Om meer ervaring en leerkansen te krijgen als zorgleerkracht ben ik in teken van mijn opleiding 3 dagen per week aanwezig op deze school.

Buiten de schooluren ben ik leidster in de KSA van Temse, werk ik in een restaurant en ga ik zelf heel graag uit eten met vrienden. Ten slotte ben ik een echte avonturier en ontdek ik graag nieuwe plaatsen in de wereld dus voor een uitdaging ben ik zeker te vinden.

Juf Maja

Hallo, ik ben Maja Briessinck. Ik woon samen met mijn man Eggerik en mijn twee knappe zonen, Chiel en Tijl in Rupelmonde.
We hebben ook 3 grappige kippen in onze tuin lopen . Zij heten Lola , Marina en Elsa .
Ik hou van spannende boeken lezen , werken in mijn tuin en op reis gaan naar leuke, verrassende plaatsen .
En wat ik echt fantastisch lekker vind , zijn m&m’s !!!