Zorg

Meester Bert

Hallo, ik ben meester Bert. Ilse en ik hebben drie kinderen: Lotte, Bram en Bas. Al twee zijn er het huis uit. Het nest vergroot wel met ondertussen drie kleinkinderen. We hebben ook een oude kat, Febelien. Zij gaat iedere ochtend op zoek naar haar eetbakje dat ik ergens in huis verstop om haar jachtinstinct te onderhouden. 🙂 Op mijn oude dagen probeer ik nog te voetballen en fiets ik elke dag naar school. Of toch vier dagen in de week. Ik probeer het leven steeds door een roze bril te zien en heb Bourgondische voorouders, denk ik. Tv hoeft niet voor mij, het nieuws haal ik wel uit de krant. Een wandeling in de natuur maakt mij al gelukkig.

Juf Ann

Hallo, ik ben juf Ann. Ik woon in Tielrode en ik ben mama van een dochter, Elke en een zoon, Gert, die allebei al enkele jaren het huis uit zijn. Ik ben ook trotse oma van Storm, mijn kleinzoontje.
De Heilig Hartschool maakt een groot deel uit van mijn leven. Als kind ben ik hier zowel naar de kleuterschool als naar de lagere school geweest. In september begin ik aan mijn 41ste schooljaar, waarvan 20 mooie jaren in het eerste leerjaar en 16 boeiende jaren in het derde leerjaar. 
Dit schooljaar kan je me enkele uren terugvinden in het eerste en het tweede leerjaar als zorgjuf. Het geeft me veel voldoening om de kinderen elke dag bij te staan in hun leer- en groeitraject en hen te zien openbloeien. 

Juf Tine

Hallo, ik ben Tine Van Poeck. Samen met Tom en onze kinderen (Lola, Susan en Pim) woon ik aan de rand van Sint-Niklaas. Ik hou van zwemmen, tennissen en lekker eten.

Ik was tien jaar klasjuf van het tweede leerjaar en twee jaar van het derde leerjaar. Dit jaar zal ik op dinsdag, woensdag en vrijdag zorg geven in deze twee klassen als zorgleerkracht. Ik kijk er naar uit om kinderen te helpen die het moeilijk hebben, andere kinderen juist extra uit te dagen en de klasjuffen mee te ondersteunen in de klas als coteacher.

Juf Nele

Hoi, ik ben Nele Van Gotha, juf sinds 2004. Dit schooljaar vind je mij op woensdag en donderdag terug in het eerste leerjaar, en op dinsdag voormiddag ben ik zorgjuf in het tweede leerjaar.
Ik woon met mijn man Daan en onze drie kinderen, Kaat, Ewout en Nore aan de rand van Sint-Niklaas. Ik ben dol op muziek, ik speel viool, piano en een beetje gitaar. Verder ben ik graag creatief bezig, heb groene vingers en zit regelmatig met mijn neus in een boek. Ik hou van bakken en breien en geniet van een uitstapje (op blote voeten) in de natuur.

Juf Anouch

Hallo, ik ben juf Anouch. Samen met mijn 2 viervoeters woon ik in Hamme. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en muziek. Daarnaast puzzel ik ook enorm graag. In het weekend en in de vakanties ben ik ook vrijwilliger in het Jeugd Rode Kruis in Hamme.
Ik zal dit schooljaar zorg geven in het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Hierbij vind ik het zeer belangrijk om elk kind de hulp te geven die hij/zij nodig heeft. Ik wil het talent van elke leerling naar boven helpen halen om er zo een leerrijk en tof schooljaar van te maken!