Zorg

Meester Bert

Hallo, ik ben meester Bert. Ilse en ik hebben drie kinderen: Lotte, Bram en Bas. Al twee zijn er het huis uit. Het nest vergroot wel met ondertussen drie kleinkinderen. We hebben ook een oude kat, Febelien. Zij gaat iedere ochtend op zoek naar haar eetbakje dat ik ergens in huis verstop om haar jachtinstinct te onderhouden. 🙂 Op mijn oude dagen probeer ik nog te voetballen en fiets ik elke dag naar school. Of toch vier dagen in de week. Ik probeer het leven steeds door een roze bril te zien en heb Bourgondische voorouders, denk ik. Tv hoeft niet voor mij, het nieuws haal ik wel uit de krant. Een wandeling in de natuur maakt mij al gelukkig.

Juf Ann

Hallo, ik ben juf Ann. Ik woon in Tielrode en verhuisde er afgelopen zomer van ons huis naar een appartement, nadat ik eerder dit jaar afscheid moest nemen van mijn lieve man, Guy. Ik ben mama van een dochter, Elke en een zoon, Gert, die allebei al even het huis uit zijn. Ik ben ook trotse oma van Storm, mijn kleinzoontje.

De Heilig Hartschool maakt een groot deel uit van mijn leven. Als kind ben ik hier zowel naar de kleuterschool als naar de lagere school geweest.
In september begin ik aan mijn veertigste schooljaar, waarvan 20 mooie jaren in het eerste leerjaar en 16 boeiende jaren in het derde leerjaar.

Dit schooljaar kan je me enkele uren terugvinden in het eerste leerjaar en vanaf januari ook als zorgjuf.
Het geeft me veel voldoening om de kinderen elke dag bij te staan in hun leer- en groeitraject en hen te zien openbloeien.

Juf Renke

Hallo, ik ben juf Renke. Ik woon in Hamme samen met mijn hondje Lilo. Ik ga graag gaan joggen, inline skaten en zwemmen. Naast het zelf zwemmen, haal ik ook veel voldoening uit het geven van zwemles. Ik hou ervan om me creatief bezig te houden met het maken van kleren door te naaien, breien en haken.

Ik sta nog niet zo lang voor de klas, maar ik vind het geweldig om de kinderen een heleboel bij te leren. Een stralende lach en een boekentas vol enthousiasme geven me veel energie. Die energie ga ik dit schooljaar uitoefenen in het derde leerjaar op maandag, dinsdag en woensdag tot maart. Daarnaast sta ik ook in voor de zorg in het eerste, tweede en derde leerjaar.