5e leerjaar

Juf Nele

Ik ben Nele Van Gotha. Ik ben geboren op 2 april 1983 in Gent. Als kind wou ik altijd al juf worden, en op 30 juni 2004 werd deze droom werkelijkheid toen ik afstudeerde aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Ik stond sindsdien verschillende jaren in het eerste leerjaar, het tweede, het derde en het vijfde.

Het doet me telkens veel plezier als kinderen met een lach naar de klas komen, als ze me verrassen met een mooie tekening of een briefje, als ze spontaan een knuffel komen geven, als ze na veel oefenen plots roepen “Ik snap het!!”, als ze na een fijne babbel hun tranen drogen, als ze in het dorp mijn naam roepen en hevig beginnen wuiven…

Ik ben gehuwd met Daan, samen hebben we 3 schatten van kinderen: Kaat (°2010), Ewout (°2013) en Nore (°2016). Ik woon met mijn gezin in Sint-Niklaas.
Elke woensdagavond kun je mij terugvinden tussen de violisten van het Oost-Vlaams Symfonisch Orkest.

juf Marijke

Hallo, ik ben juf Marijke.
Ik woon samen met mijn man Mike en mijn dochters Iza, Kato en Ella in Temse.Ik hou erg veel van lezen en fietsen. Je zal me dus zeker wel eens richting bib zien fietsen 😊.
Na 20 jaar als jeugdwerker en maatschappelijk werker heb ik me omgeschoold tot leerkracht. Sinds vorig jaar sta ik samen met juf Nele in het vijfde leerjaar.
Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de leerlingen op ontdekkingsreis te gaan.

Juf Anouch

Hallo, ik ben juf Anouch
Samen met mijn 2 viervoeters woon ik in Hamme. Ik hou enorm van wandelen, lezen en muziek. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger in het Jeugd Rode Kruis in Hamme.
Ik start dit schooljaar in het vijfde leerjaar. In mijn klas wil ik het talent van elke leerling naar boven helpen halen om er zo een leerrijk schooljaar van te maken.

In de klas

We kijken alvast uit naar de eerste Franse les in september. We leren over het heelal in oktober en worden vampieren en zombies in november. In december filmen we ons zelfgemaakte reclamespotje. In januari schrijven we zelf een sprookje dat we voorlezen aan het eerste leerjaar. Rond de campagne van Broederlijke Delen in februari knutselen we met kosteloos maar waardevol materiaal en tijdens de jeugdboekenweek in maart beelden we een prentenboek uit. In mei fietsen we naar de Roomacker en dansen we op het podium tijdens het schoolfeest. Tot slot gaan we in juni op schoolreis, een welverdiende, ontspannende uitstap na het harde werk van de grote proevenperiode.

Belangrijk om te weten:

Infoavond: 12 september om 19.00 uur

Leuk om te weten:

Facebook: Vijfde heilig hart Temse
(Enkel ouders van de kinderen van het vijfde leerjaar worden als vriend geaccepteerd.)

Interessante websites:

Huiswerk en oefeningen op:

www.bingel.be

www.kweetet.be

www.educatief.diekeure.be/mundoleerling

 

INFOAVOND 5de leerjaar samenvatting voor de ouders