5e leerjaar

Juf Vicky

Hallo, ik ben juf Vicky. Ik ben geboren in 1981 en studeerde in 2002 af als juf. Ik gaf de voorbije jaren al les aan alle leerjaren en was ook enkele jaren zorgjuf. Dit jaar kan je mij vinden in het vijfde leerjaar.
Ik woon in Kieldrecht samen met mijn man Andy. Wij hebben 2 kinderen: Lukas (11) en Lauren (10). Ook lopen er 2 schattige labradors rond in ons huis, Lou en Lex.
In mijn vrije tijd probeer ik te genieten van lekker koken en eten 😉 Ik lees heel graag, geniet van mijn wekelijkse krant op zaterdag, wandel elke dag met onze honden, ga graag eens op stap met mijn vrienden en vriendinnen. Ik kan geniet zowel van een heerlijk dagje in de zon als van een gezellige winteravond met kaarsjes en een fleecedekentje. Ik hou van tripjes met mijn gezin en onze jaarlijkse zomervakanties naar de meest leuke plekjes. Toch kijk ik ook elk jaar weer uit naar de start van het schooljaar. 😊

juf Eva

Ik ben Eva Seurinck en woon samen met mijn man en drie kinderen (Finn, Joppe en Nell) in Temse. In 2003 studeerde ik in mijn geboortestad Gent af als sociaal assistent.

Nadien heb ik meer dan 15 jaar in de horecazaak van mijn ouders gewerkt te Sint-Niklaas, totdat Corona daar anders heeft over beslist. Het virus leidde mij terug naar de schoolbanken. Na 2 jaar voltijds dagonderwijs ben ik nu ook leerkracht en kan ik niet wachten om aan dit nieuw avontuur te beginnen. Naast werken en studeren hou ik ook van reizen; ontdekken van verre landen en andere culturen. Ook van een goed boek, film, theater, concert of festival word ik helemaal vrolijk. Benieuwd wat er allemaal op mijn pad gaat komen, …

In de klas

We kijken alvast uit naar de eerste Franse les in september. We leren over het heelal in oktober en worden vampieren en zombies in november. In december filmen we ons zelfgemaakte reclamespotje. In januari schrijven we zelf een sprookje dat we voorlezen aan het eerste leerjaar. Rond de campagne van Broederlijke Delen in februari knutselen we met kosteloos maar waardevol materiaal en tijdens de jeugdboekenweek in maart beelden we een prentenboek uit. In mei fietsen we naar de Roomacker en dansen we op het podium tijdens het schoolfeest. Tot slot gaan we in juni op schoolreis, een welverdiende, ontspannende uitstap na het harde werk van de grote proevenperiode.

Belangrijk om te weten:

Infoavond: 12 september om 19.00 uur

Leuk om te weten:

Facebook: Vijfde heilig hart Temse
(Enkel ouders van de kinderen van het vijfde leerjaar worden als vriend geaccepteerd.)

Interessante websites:

Huiswerk en oefeningen op:

www.bingel.be

www.kweetet.be

www.educatief.diekeure.be/mundoleerling

 

INFOAVOND 5de leerjaar samenvatting voor de ouders