Samenwerkingen

CLB

Bij het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding kan je terecht als je vragen hebt over gevoelens, leren, studie -en beroepskeuze, gezondheid, lichaam, seksualiteit, vriendschap, verliefdheid, inentingen, …

Je moet naar het CLB voor het medisch onderzoek, als je vaak afwezig bent op school, voor de overstap naar buitengewoon onderwijs.

Het CLB is er voor leerlingen, ouders en scholen. Ze hebben beroepsgeheim en hun begeleiding is gratis. Je kan hen bereiken op de vestiging te Sint Niklaas alle werkdagen van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30 .  (Adres: Ankerstraat 63, 9100 Sint Niklaas – 03/780.66.04 )

Meer info

Brugfiguur

Linah Bauwens is de brugfiguur van Temse. Zij verbindt scholen, ouders en de buurt.

Hier lees je meer over Linah

De Accolade

Onze school werkt samen met het ondersteuningsnetwerk De Accolade Waas & Dender. 

Het ondersteuningsnetwerk is een samenwerkingsverband tussen 11 scholen buitengewoon onderwijs, Vrij CLB Waas & Dender en de Pedagogische Begeleidingsdienst Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

De Accolade voorziet ondersteuning in gewone basis- en secundaire scholen voor leerlingen met een gemotiveerd verslag of verslag type basisaanbod, type 3 en type 9 en hun leerkrachten in de klas.

Ondersteuningsnetwerk De Accolade zet zich in om leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften de kans te geven ten volle te kunnen participeren aan het regulier onderwijs.

Hebt u hier een vraag over, contacteer onze zorgcoördinator of CLB-dienst.

Meer info: